O nama
kulturna baština Hrvatske

Ukratko o nama

Aktivno djelujemo na poboljšanju usluga u turizmu, a sve s ciljem kako bi turističke informacije učili što dostupnijima.

Naša svrha je promocija postojećih, te potencijalnih turističkih destinacija, promoviranja autohtonih proizvoda te pružanje usluge informiranja turista o turističkim objektima i sadržajima unutar destinacije. Također se bavimo upravljanjem promotivnim aktivnostima u turističkoj destinaciji.

Provođenjem odgovarajućih promotivnih aktivnosti turističke destinacije stvaraju svijest kod potencijalnih turista da pojedini proizvod postoji na tržištu, izazivaju interes za kupnju tog proizvoda, informiraju turiste o svim uslugama i atrakcijama koje
destinacija nudi, stvaraju pozitivan imidž destinacije, doprinose dobrom pozicioniranju destinacije na turističkom tržištu, privlače što veći broj turista u destinaciju, nastoje produžiti turističku sezonu te ostvariti što veću dobit.

Suradnja s nekim od najvećih tvrtki i poznatim brendovima na tržištu omogućila nam je da rastemo i da svakodnevno usavršavamo svoja znanja. Edukacija je veoma bitan dio svakog poslovanja, pa tako brinemo da članovi imaju mogućnost besplatne edukacije, bilo kroz projekte ili kroz vanjske seminare.