Igrifikacija zadarskog poluotoka

Igrifikacija zadarskog poluotoka

Cilj projekta: Igrifikacija zadarskog poluotoka

Nositelj projekta: Udruga ClueGo

Svrha projekta: obogatiti kulturnu ponudu destinacije igrifikacijom spomenika kulture i lokalne baštine kroz „outdoor escape room“ igre

Misija: Kulturna ponuda destinacije ne mora nužno biti glavni motiv nečijeg putovanja. Međutim, ukoliko je lako dostupna i prezentirana na zabavan način, može se pretvoriti u najsnažniji utisak s putovanja.

Pilot-projekt: poluotok, Zadar

Web stranica: https://uzaphr.org

Pažljivo osmišljena da provede sudionike kroz najzanimljije dijelove Zadra, Valerian pruža nešto drugačiji doživljaj escape rooma: da riješavati ćete zadatke, da utrkivati ćete se s vremenom, ali ćete istovrmeno uživati u prelijepim pogledima i trenucima koje vam mogu ponuditi samo ulice i parkovi ovog grada. Možda čete poželjeti zastati i uživati u pogledu ili odmoriti na klupi u hladovini dok igrate escape room – da, zašto ne?

ZA KOGA JE NAMJENJEN?

TURISTE

Za sve koji su u posjeti Zadru i žele na nov istražiti sve njegove skrivene ljepote!

OBITELJI & PRIJATELJE

Nevažno radi li se o obitelji ili grupi prijatelja - igra na otvorenom, istraživanje grada i zabava u dobrom društvu su zajamčeni!

POSLOVNE KOLEGE I TVRTKE

Savršen način za povesti poslovne partnere u zabavno i interaktivno razgledanje najpoznatijih znamenitosti Zadra!

Igrifikacija u turizmu pojavila se i razvila iz želje turističkih destinacija za većom popularnošću, boljom vidljivošću i jačom lojalnosti posjetitelja.

valerian-escape-room-zadar
363357941_689253979884111_6707433694900340218_n
igrifikacija zadarskog poluotoka (2)